Mistrzowskie połączenie sztuki kulinarnej z luksusem i designem. Inspiruje, pozwala odetchnąć
i przenieść się do wyjątkowego świata kreacji. To idealne miejsce, aby nietuzinkowo spędzić czas w gronie przyjaciół lub zaskoczyć partnerów biznesowych niecodzienną przestrzenią i przeżyć wysmakowaną przygodę kulinarną. Wszystko to jest już możliwe w Studiu Aruana w Hotelu Narvil Conference & Spa w Serocku pod Warszawą.


Studio Aruana to wyjątkowe miejsce, które odkrywa świat nieznanych kreacji przed odwiedzającymi miejsce gośćmi. To jedyna tak zaskakująca przestrzeń na kulinarnej mapie Polski, wykonana z najwyższej jakości materiałów oraz wyposażona w najwyższej jakości sprzęt luksusowej marki Gaggenau. Studio Aruana to połączenie mistrzowskiej sztuki kulinarnej z ekskluzywną aranżacją jego wnętrza i najwyższej jakości sprzętu Gaggenau, marki z ponad 330-letnią tradycją istnienia. Podzielone na strefę Relaksu, Kreacji i Degustacji staje się idealnym miejscem spotkań biznesowych, jak i wyjątkowych okazji spędzenia czasu z najbliższymi. Dzięki szefowi kuchni Witkowi Iwańskiemu Studio Aruana staje się także swojego rodzaju miejscem wysmakowanych eksperymentów, w którym rodzą się nowe koncepty niezwykłej sztuki kulinarnej. Utalentowany i uhonorowany wieloma prestiżowymi tytułami Szef Kuchni restauracji Aruana i ambasador marki Gaggenau w Polsce wyznaje filozofię kuchni niecodziennej, łączenia nieoczywistych składników, a zarazem przedstawiania sztuki gotowania w prosty, spójny oraz intrygujący sposób.

 

„Wierzę, że znakomita kuchnia Szefa Witka Iwańskiego będzie zarazem pretekstem, jak i powodem biznesowych oraz prywatnych spotkań w Hotelu Narvil. To wyjątkowa ekskluzywna przestrzeń jakiej dotąd brakowało na kulinarnej mapie Polski. Z pewnością zaskoczy ona wielu. Doświadczenie kulinarne w naszym Studio, to nie tylko oryginalny sposób na spędzenie czasu, ale również niecodzienna możliwość zaskoczenie partnerów biznesowych oryginalnym miejscem spotkania. Wkładamy wiele serca i zaangażowania w ten projekt. Wierzę, że wszyscy odwiedzający Studio Aruana odczują jego wyjątkowość. 14 listopada zainaugurowaliśmy działalność studia uroczystym otwarciem, które uświetnił wyjątkowy koncert Młodej Polskiej Filharmonii” – opowiada Grażyna Kowalczyk, Dyrektor Generalny Hotelu Narvil, Hotelarz Roku 2014.

 

Studio Aruana będzie też miejscem spotkań, w którym wspólnie z zapraszanymi Szefami Kuchni z całego świata, będzie rozwijana myśl kulinarna, tworzone nowe dania i koncepty kulinarne.

Wyjątkowy koncept miejsca. Kulinarny salon.

Studio Aruana zostało zaprojektowane tak, aby każdy Gość mógł znaleźć przestrzeń dla siebie. Wysoki standard wyposażenia Studia gwarantują najwyższej jakości AGD marki Gaggenau. Podział Studia na trzy strefy: Kreacji, Degustacji i Relaksu gwarantuje komfortową przestrzeń dla Gości o różnych potrzebach. Strefa Kreacji powstała z myślą o uczestnikach, ekskluzywnych i interaktywnych pokazów kulinarnych. To także tutaj najwięksi Szefowie Kuchni będą przygotowywać pokazy i degustacje. Strefa Degustacji to miejsce, gdzie będzie można wspólnie próbować przygotowanych przez siebie potraw oraz specjałów Szefa Kuchni. Każdy będzie mógł poczuć się jak w prywatnej restauracji. Ostatnia Strefa Relaksu – to miejsce przygotowane do rozmów, odpoczynku oraz spotkań z sommelierem. Chwila relaksu w czasie degustacji wyśmienitego wina, szlachetnej whisky, czy aromatycznej kawy to perfekcyjne zakończenie niezwykłej wizyty w Studio Aruana.

Już od 14 listopada Hotel Narvil pod Warszawą zaprasza do nowej inspirującej przestrzeni w Studio Aruana – designerskiego miejsca łączącego biznes, niesamowity klimat i doskonałą kuchnię.