W dniach 27-28 marca 2019 r., podczas targów EuroGastro i WorldHotel, odbędzie się pierwsza sesja szkoleniowa w ramach projektu „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Program, organizowany przez MT Targi Polska wspólnie z Kongresem Szefów Kuchni, który zajmuje się częścią merytoryczną, jest odpowiedzią na potrzebę profesjonalnego przygotowania menedżerów do prowadzenia biznesu gastronomicznego. Promocyjna cena udziału w programie wynosi 490 PLN brutto (cena regularna 690 PLN) i obowiązuje jedynie do końca lutego.Wśród wykładowców są wybitni fachowcy, m.in. znani i wielokrotnie nagradzani szefowie kuchni i właściciele restauracji – Jarosław Uściński, Rafał Wronka i Jarosław Walczyk, doświadczony menedżer i doradca biznesowy Piotr Rogowskioraz specjalistka w zakresie komunikacji i zarządzania Zuzanna Warowna-Toruńska.

Miejsce: Nadarzyn, Al. Katowicka 62, Hala F, Ptak Warsaw Expo

Więcej informacji o programie „Profesjonalny Menedżer Restauracji” i bilety dostępne są na stronie  www.profesjonalnymenedzerrestauracji.pl  lub na Facebooku: @TargiEuroGastro